BEDRIJF

DECO BV is een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie, we staan reeds een tiental jaar ter uwer beschikking. Dat we het vakmanschap hoog in het vaandel dragen staat buiten kijf en met tal van perfect uitgevoerde projecten kennen we onze 'stiel' door en door met een uiterst scherp oog voor detail en het budget voor onze klanten.

We voorzien een oplossing voor ieders budget.
Ons bedrijf staat in voor alle algemene binnen- en buitenschilderwerken van privé personen en bedrijven in binnen- en buitenland.

Onze diensten voor binnendecoratie zijn behangwerken & decoratieve schildertechnieken alsook plaatsen van vaste vloerbekleding en plaatsen en onderhoud van parket, ook alle gyprocwerken plafonds en stijlwanden en alle plamuurwerken buiten schilderwerken & gevelreiniging onderhoud en schilderen van leien daken. Wij garanderen u een perfecte afwerking van muren en plafonds, ons vakmanschap combineren we met een gemotiveerde aanpak en oog voor detail. Wij maken u graag een vrijblijvend voorstel voor het schilderen of spuiten van uw houtwerk, garage, atelier, keukenmeubelen, tafels, stoelen, binnen- en buitenwerk van ramen en deuren en poorten of het herschilderen van een meubel.

Aandacht aan de netheid op de werf is een must.